STRØMSVIGT - et undervisningsforløb for natur/teknik i 1. til 2. klasse
Det interaktive El-kørekort er et sjovt og fagligt udfordrende undervisningsforløb om elektricitet for folkeskolens yngste klasser i faget natur/teknik.

Den sjove (og seje) hund Strømsvigt leder børnene igennem øvelserne med at få strømveje til at fungere, samle el-pærer, finde ledere af strøm og løse opgaver om el og sikkerhed. Når eleverne har løst alle 7 opgaver rigtigt, har de taget et El-kørekort, som de kan printe ud og få med hjem.

Programmet er tilrettelagt som et selvinstruerende forløb, der benytter billeder, speak, lys, illustrationer og tekst. Programmet er udviklet og testet i tæt samarbejde med undervisere fra folkeskolen, og afprøvet og evalueret af målgruppen.

Pris 2003
Klassesæt á 25 stk. kr. 500 + moms og leveringsomkostninger.

Enkelt stk. kr. 45 + moms og leveringsomkostninger.