Anmeldelse i Folkeskolen nr. 48, 1999
"Det er vel for at gøre unge interesseret i el-faget, at dette projekt er igangsat. Men bortset fra det er det som undervisningsmateriale både velgennemarbejdet og inspirerende. Adskellige centrale kundskabs- og færdighedsområder kan tilgodeses ved at arbejde med det.

Der indgår to programmer i materialet, 'El-kørekort' og 'El i byen'.

'El-kørekort' består af nogle meget simple øvelser og hjemmeopgaver, som eleverne skal løse. Når det er klaret, kan læreren udskrive og overrække et fint el-kørekort. 'El i byen' handler om at bygge en modelby og lægge el ind.

Det hele illustreres af elever og lærere på Islev Skole og Syvstjerneskolen, der bygger modelbyer på flamingoplader med hjemmelavede mursten og lægger el ind til huse, trafiksignaler, legotogbane og meget mere.

Det er tidskrævende, men resultatet er imponerende.

Ved at klikke på diverse knapper kan man se, hvorledes elektrikeren arbejder med rigtige elinstallationer, og man kan gennemse en rodebunke af billeder af skolebørnenes arbejde. De forskellige faser i selve forløbet vises på film. Her kunne man have ønsket sig en bedre billedkvalitet.

Materialet er velegnet til 5.-6. klasse. Lærervejledningen er detaljeret og let at gå til. Forældrene glemmes heller ikke, flere opgaver anbefales løst med deres hjælp, der er informationsbrev om, at klassen går i gang med projektet, og et brev med indbydelse til at komme og se det endelige resultat. Programmet kører uden problemer.

Pc-anbefaling: 150 megahertz og 32 megabyte ram.

Gunnar L. Clausen"